ŞEHİT HÜSEYİN KUŞ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Kategori:Müftülük Haberleri (2016)

ŞEHİT HÜSEYİN KUŞ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

İlçemiz şehitlerinden Hüseyin Kuş için şehadetinin yirminci yılında baba evinde mevlit okutuldu. 1996 yılında Şırnak Silopi’de şehit düşen Hüseyin Kuş’un mevlit proğramına Kaymakamımız Fatih AKKAYA, İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, Şehidimizin babası Osman Kuş, İlçe Garnizon Komutanı J. Ütğm. Uğur Özcan, Belediye Başkanı Ahmet Özbaş, 20 yıl önce şehidimiz ile birlikte Ercan Şahin Karakolu’nda görev yapan ve Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan komutanları, silah arkadaşları ve İlçe halkı katıldı.

Proğramda mevlit, ilahi, na’t ve Kur’an-ı Kerim okundu. Misafirlere yemek ikram edildi. Proğram, şehitlerimiz, gazilerimiz, tüm geçmişlerimiz adına yapılan dua ile sona erdi. Proğramdan sonra şehidimizin komutan ve silah arkadaşları, şehitliği ziyaret ederek dua ettiler.