İLÇE MÜFTÜMÜZÜN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İlçe Müftümüz mesajında,‘’Peygamber Efendimizin(sav) doğumunun 1445.yıl dönümünü heyecanla idrak ediyor olmanın mutluluğu içindeyiz. Ancak bugün, insanlığın çok çetin sınavlardan geçtiği günleri yaşıyoruz. O’nun doğumuna kadar gönüller mahzun; insanlık çaresizlik içinde idi; bugünler de o karanlık günleri aratmaz oldu. Rebiul Evvel ayının on ikinci gecesi, âlemlerin sultanı Sevgili Peygamberimiz dünyamızı aydınlattı; o’nun teşrifiyle insanlık yeniden hayat buldu; asr-ı saadet yaşandı. Bu mevlid kandilinin de O’nun ismiyle, ahlakıyla, yaşayışıyla tekrar dünyamızı aydınlatmasını, yaşayışımızın asr-ı saadet olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bu mevlid kandilinin İslam âleminin kurtuluşuna, kardeşliğine, birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyor, tüm kardeşlerimizin mevlid kandilini tebrik ediyorum.’’ dedi.

Kaynak:  Araştıran:cihan  Saat:12:43:24  Tarih:11.12.2016  Okunma:230